Kinderyoga aan zee
Liesbeth Vlemmix
M 06 27027345
W www.kinderyoga-aanzee.nl
E info@kinderyoga-aanzee.nl

Kinderyoga en meer

 

Kinderyoga-cursusaanbod

  • kinderyoga, leeftijd 4-6, 6-8 en 8-10 jaar
  • tieneryoga, vanaf 10 jr
  • ouder/peuteryoga, 2-4 jr
  • ouder/kindyoga, vanaf 4 jr
 

Workshops

Op aanvraag verzorg ik ook workshops voor personeel of kinderen van o.a. kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen, buitenschoolse opvang en sportverenigingen. Zo heb ik verschillende workshops gegeven bij: Klaverweide, Montessorischool Noordwijk, De Witte School, De Jutter, Humanitas, SJWB, De Kindervilla, BSO SKOL/Sportstars, Bloesem en Twirlvereniging Noordwijk. 

Zaterdag 10 oktober 2015 geeft Kinderyoga aan Zee een workshop peuteryoga van 11.45-12.00 uur tijdens de peutermarkt bij de bibliotheek in Noordwijk. Ook broertjes en zusjes zijn welkom vanaf 10.00 uur. Meerdere organisaties presenteren zichzelf deze ochtend, er zijn verschillende activiteiten en workshops. Zo kan je bij de stand van Kinderyoga aan Zee "blind" proeven met je zintuigen! Ook is er voor ieder kind nog een mooie mandelakleurplaat! 

 

 

Feestjes

Wilt u een leuk origineel verjaardagsfeestje voor uw kind organiseren of een ander feest? Kinderyoga aan Zee verzorgt het helemaal, van taart met drinken en ander lekkers, ballonnen, vlaggetjes en slingers en natuurlijk een leuke yogales in een bepaald thema! Van circus, dierentuin, boerderij, zeerovers, Pippi Langkous, oerwoud, je kunt het zo gek niet bedenken... Ook zijn er verschillende lokaties mogelijk, bijv. bij u thuis of op het strand evt. in combinatie met een strandarrangement bij een strandpaviljoen. Een andere lokatie is natuurlijk ook bespreekbaar. Informeert u naar de mogelijkheden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Producten

Interesse in een eigen yogamat? Bestel 'm nu bij Kinderyoga aan Zee! Diverse lengtematen mogelijk.